Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Kung Fury (2015) short

Σκηνοθέτης: David Sandberg
Συγγραφέας: David Sandberg
Χώρα: Σουηδία
Budget: $600,000 Kickstarter
Release: 2015

Runtime: 31 min

The Fury of the Kung, or similar.

Τοποθετούμε σε ευμεγέθες σκεύος τα εξής: Εναν χτυπημένο απο κεραυνό μπάτσο, που απο το σόκ εγινε 27 φορές καλύτερος απο τον Τσακ Νόρρις και τον Ντέηβιντ Καραντάην μαζί στα Κουνγκ Φά. Βάζουμε μια μερίδα Βυζγιά σουηδικά, επίσης ευμεγέθη, μερικά Ούζι, ΑΚ 47 και καναδυό μίνιγκαν.

Στίβουμε τον χυμό ενός χάκερμαν, κομπλέ εητιζ με χαίτη γυαλιά και εφηβικό μουστάκι.
ελλείψει καλυτέρου βάζουμε εναν Τρικεράτωπα με στολή μπάτσου που μιλαει σαν τον Ντεηβιντ Νίβεν, γαρνίροντάς τον με αφεντικόμπατσο κλάσηκ φωνακλά που όλο παραπονιέται για το χέρι που θα φάει απο το δήμαρχο επειδής ο ΚουνγΦχιούρης κατέστρεψε εφτά κομητείες για να δώσει μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα.
Βάζουμε κανα δυο Δεινόσαυρους ακόμα, και προσεκτικά τοποθετούμε απο πάνω ενα Θώρ, κομπλέ με σφυρί ξεβύζωτο, τεραστίων διαστάσεων για εφφέ και τελικά το πιές ντε ρεζιστάνς...



Βάζουμε και ένα Χίτλερ Κουνγκφατζή, aka Kung Führer.



Προσθέτουμε εντέλει γερές δόσεις οχτάμπιτου νιαουρίσματος που κάποτε το λέγαμε μουσική, εητίλας ασύστολη με μορφή σηκωμένων μανικιών στα σακκάκια, βάτες, στενά παντελόνια, και γενιοκότερο κιτσαριό, και μεγάλα τεμάχια έητιζ κόην άπ, μπιμπλικιού, ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Ανακατεύουμε με ρυθμό και αυταπάρνηση. 

Αφήνουμε δύο λεπτά να φουσκώσει και κανονικά πρέπει να πάρουμε ένα τρέϊλερ σαν αυτό που πήραν οι συντελεστές το 2013:
Εφόσον δούμε οτι έχει επέλθει πετυχεσά, ας πούμε αν το δούν ανω τον 10,000,000 ατόμων, 
κάμωμε ενα KickStarter, μαζεύουμε καμμια 600,000 δολλάρια, για να κάνουμε μια φρή μικρού μήκους, αλλα αν μας κάτσει αργότερα, το παλευουμε για 1,000,000 $ για να το κάνουμε κανονική ταινία.

Η μικρού μήκους, βγήκε στις 28 Μαΐου.
Αναμένουμε εναγωνίως το επόμενο Kickstarter για να συγκεντρωθούν κι άλλα για να γίνει κανονική μεγάλου μήκους ταινία. Τώρα, με το κάτωθι λίνκ, αφιερώνετε 31 λεπτά απο το χρόνο σας, για να γελάσετε. Οσοι είστε τόσο μικροί που δέν ζησατε τα έητιζ, δείτε το παρέα με κάποιον που τα έζησε. Θα γελάσετε στα ίδια σημεία, αλλα να ξέρετε οτι αυτός που ξέρει απο έητιζ, γελάει διπλά!!! Καλή διασκέδαση.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά αυτο το μικρό αριστούργημα,σε κάνει να γελάς και να νοσταλγείς ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το τράκινγκ έλιωσα. Άντε να εξηγήσεις στους σημερινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή