Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Bare Wench Project 4: Uncensored (2003) (Video)

Σκηνοθέτης: Jim Wynorski
Budget: $300,000
Χώρα: ΗΠΑ
Release: 2003 
Runtime: 87 mins

Bare Wench ProjectNo map, no food, no clothes.

Υπόθεση ε? Είστε σίγουροι οτι την χρειάζεστε? Και χρησιμοποιώ αρσενικό γιατι αρσενικά διαβάζουν αυτό το ρηβιού (άν το διαβάζει δηλαδή και κανείς) Αν το διαβάζουν Θηλυκά, είναι διαφορετικής απο την κλασσική σεξουαλική προδιάθεση. Κανένα πρόβλημα απο μάς υπερασπιζόμεθα μεχρι κεραίας το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, εγώ ας πούμε σήμερα εχω αυτοπροσδιορίσει τον εαυτό μου ως δίπιττο κεμπαπ χωρίς τζατζίκι.

Στο θέμα μας. Υπόθεση ε? Εσείς το ζητήσατε...
Τρείς Βυζούδες, περπατάνε στο δάσος, και θυμούνται τις περιπέτειές τους ανάμεσα απο τα δεντράκια και τα ξέφωτα. Ποιές περιπέτειες? Αυτές απο το The Bare Wench Project
Κωλαράκι Σοκολάτα MONO 8,65€ το κιλό στα Lidl.
, το The Bare Wench Project 2: Scared Topless, και το The Bare Wench Project 3: Nymphs of Mystery Mountain.

Τί ειναι εκείνα? Είναι κατι Βυζούδες που πάνε στο δάσος, να βρούν μια Λεζβιάρα Μάγισσα, με κάμερα στο χέρι, η οποία βρέθηκε μια βδομάδα μετά, και φυσικά την βρίσκουν, και καταλήγουν σε ενα τραγικό φασωμα, και γλείψιμο γκαλόρ. Ενδιάμεσα επιδίδονται σε αθλοπαιδιές, ένωση με την φύση, μεταξύ τους, και με ότι βρούν μπροστά τους.

Βυζγιά και φακός. Φάκ-ώς.. το πιάσατε? Ποο ρε τι χιούμορ...
Το έχω πει πολλές φορές και στη Βουλή, και θα το επαναλάβω και τώρα: Δέν υπάρχει κανεις λόγος να δείς τα προαναφερθέντα έργα εξόν δύο. Τα Βυζγιά. Και δέν υπάρχει κανένας λόγος να δείς την τέταρτη συνέχεια, εκτός αν βαριέσαι να φάς στη μάπα τα διαλλείματα πρόζας των αλλων τριών έργων, αλλα θές να δείς τα Βυζγιά,  Όλα τα Βυζγιά, και τίποτε άλλο εκτός απο τα Βυζγιά, Σοου Χέλπ γιου Γκόντ.
Εδώ εχουμε ενα απόσταγμα Βυζγιών, σχεδόν σκέτων, με μια ελαφρά γαρνιτούρα ρούχων σε μερικές στιγμές, και μια σχετική επίγευση που αφήνουν τα πλάνα που γυρίστηκαν ως δεσίματα μεταξύ των παλαιοτέρων Βυζγιών.
Αχρηστη πληροφορία. Με αυτή τη σκηνή για δείγμα
στο σενάριο, αυτός δέχτηκε να παίξει τσάμπα.
Νομίζω τα λόγια είναι σχετικώς περιττά, σε αυτήν την ταινία, δέν μπορείς να αναλύσεις τις γωνίες λήψης, την ατμόσφαιρα και την πλοκή, το μόνο που θα μπορούσες να αναλύσεις είναι το πόσο καλή δουλειά εχει γίνει στις πλαστικές επεμβάσεις, το πόσο στρογγυλά ή μή ειναι τα Βυζγιά, και το πόσο συμβάλλουν στην συνολική επίδοση της ταινίας.
Το τελευταίο μάλιστα είναι στανταράκι, καθότι λόγω όγκου πλάνων, απαξ και το δείς, Βυζγιά θα θυμάσαι, αλλα φάτσες όχι.

Ε, τί λέμε τόση ώρα? Η ταινία είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΥΖΓΙΑ.
Για του λόγου το αληθές, και μιας και τρέϊλερ για το 4 που εξετάζουμε δέν βρήκα, πάρτε ενα μικρό κλιπάκι που εφτιαξα με προηγμένα επαγγελματικά μέσα μονο για το Μπλογκ μας.
"H καλλιτεχνική απογύμνωση του εσωτερικού είναι, του σύγχρονου καταναλωτικού ζώου, το ξεγύμνωμα το ψυχισμού μια κοινωνίας που σαν σύγχρονο θωρηκτό Ποτέμκιν εισβάλλει στους αμφιβληστροειδείς της σάπιας καπιταλιστικής καθεστηκυίας τάξης, είναι μια φρέσκια οπτική γωνία που ο βολεμένος μικροαστός, δέν εχει συνηθίσει, με αποτέλεσμα να τον ξεκουνάει απο το ανάκλιντρο της πιστωτικής του προέγκρισης, δίνοντάς του τα εργαλεία και τα όπλα, για να δώσει την μάχη του, ενάντια στον λογοκρισία μιας αστικής τάξης που έχει θεωρήσει την θέα του γυμνού κορμιού, ακρογωνιαίο λίγο της υποκριτικής του διείσδυσης στην Ηθική του εργάτη"
Νίνος Φενεκ Μικελίδης

...και επειδή παρα ένα μπορώ να σπάσω το ρεκόρ αναφοράς της Λέξης "Βυζγιά" σε ρηβιού ταινίας, πάρτε αλλο ενα και γιορτάστε μαζί μας.

ΒΥΖΓΙΑ

Κανονικό τρέϊλερ δέν υπάρχει. Αλλα πάρτε ενα μικρό τεμάχιο απο το Νούμερο 3, για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται, αν και ο κύριος λόγος ύπαρξης της ταινίας, έχει μάλλον καλυφθει απο το πιό πάνω κλιπάκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου