Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Fallen Art (2004)

Σκηνοθέτης: Tomek Baginski
Συγγραφέας: Tomek Baginski
Χώρα: Πολωνία
Budget: $100,000
Release: 2004
Runtime: 6 min

Fallen Art made into Murder Porn.

Aνοίγει ο πλάνος... Συρματοπλέγματα, απαγορευτικά, πιθανοτάτως ναρκοπέδια, ένοπλοι φρουροί, τάνκς, πυροβολικό, τρείς ίλες ιππικού, και δυό μεραρχίες υποστήριξης, ελέφαντες και το φόξ τερριέ του διοικητή προφανώς φυλάνε την υψίστης σημασίας και μυστικότητος βάση...

ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ.




Πύργος εξαιρετικού ύψους, με εξέδρα στην κορυφή του, φαντάζει στην μέση της προαναφερθείσας βάσεως ως ξαπλωμένος Γκουσγκούνης σε παραλία γυμνιστών.






Ιγέρθιτους. Α, είσαι ήδη..
Οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα είναι οι εξής απλές. Εθελοντές (το τονίζωμεν, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) στρατιώτες, φουντάρονται απο την εν λόγω εξέδραν, υπο την επίβλεψιν Αξιωματικού μεγάλου Πηλικίου και περιέργου σωματοτύπου, αφου παρασημοφορηθουν για την ανδρείαν τους και την προσφορά τους (στην Πατρίς? Στο κόμμα? Στο ανώτατο Σοβιέτ? Στην κοινωνία? Στον Κύριο? ποιός ξέρει?) και πέφτουν κάμοντας σπλάτς υπερυψηλής αισθητικής αξίας και θορύβου.
Χαμογέλα να σου βγεί το πουλάκι.


Εκεί, στα έδαφα, μεσα στα αίματα, φωτογραφίζονται με τέχνη και ρεαλισμό, απο σκοτεινό γέροντα, μια μίξη Υψηλά ισταμένου αξιωματούχου της Καγκεμπέ, και Δόκτωρα που δρά υπο την προστασία των SS.


Εϊμαι το διεθνές κεφάλαιο. Χοντρό και δυσκίνητο,
αλλα άμα κάτσω πάνω σου, σ'έλιωσα.





Η φωτογραφία παραδίδεται σε αλλο περίεργο σωματότυπο αφεντικού/διοικητου, ο οποίος, την τοποθετεί σε περίεργον μηχάνισμαν, με σκοπό να...






Κατα πάσα πιθανότητα, σας πήρε περισσότερο να το διαβάσετε αυτό, παρά να το βλέπατε μιας και είναι μόνο 6 λεπτά, πλήν αριστουργηματικότατα. Να θυμάστε το όνομα Tomek Baginski, νύν creative Director της Platige, που είναι μια Πολωνική εταιρία Media με δουλειές απο διαφημίσεις, έως Cut Scenes σε παιχνίδια, και μικρού μήκους ταινιάκια, animation και μή.
Ξάπλα χόρεψε κουκλί μου, να σε δώ να σε χαρώ...
Τέρμα η πρόζα. Πολλά είπα αλλα ξύπνησα με οίστρο...
Δείτε το κάτωθι, σε CineFlex 4D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου