Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται το After Dark Horrorfest με 8 νέες ταινίες!


Tο After Dark Horrorfest ή 8 Films to Die For, είναι ένα φεστιβάλ όπου παρουσιάζονται 8 ανεξάρτητες ταινίες τρόμου από την After Dark Films.
Το After Dark Horrorfest ξεκίνησε το 2006, ενώ το είδαμε για τελευταία φορά το 2011, όπου μάλιστα μετονομάστηκε σε After Dark Originals.
Στο διάστημα αυτό παρακολουθήσαμε μερικές καλές ταινίες, αλλά οι περισσότερες ήταν κάτω του μετρίου.
Μπορεί λοιπόν να κρατάμε μικρό καλάθι, όμως σίγουρα η επιστροφή του μετά από τόσα χρόνια είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση!

Πάμε να δούμε τα νέα 8 Films to Die For!



Re-Kill (2015)



Το Re-Kill είχε ανακοινωθεί ότι θα προβληθεί στο After Dark Originals του 2011 όμως μείναμε στην ανακοίνωση. Πρόκειται για ένα horror, sci-fi που τοποθετείται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό όπου μια επιδημία έχει σκοτώσει το 85% του πληθυσμού. Ζόμπια με λίγα λόγια!
Από το trailer φαίνεται ενδιαφέρον οπότε αναμένουμε!

Murder in the Dark (2013)



Μια ομάδα νέων κάνει κάμπινγκ στα ερείπια μιας μεσαιωνικής Τούρκικης πόλης. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι που λέγεται ''Murder in the Dark'', όμως σύντομα ανακαλύπτουν ότι κάποιος έχει πάρει το παιχνίδι πολύ σοβαρά...Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη πρόκειται για ένα πειραματικό θρίλερ μυστηρίου, όπου οι ηθοποιοί δεν γνώριζαν το σενάριο οπότε η διαμόρφωση της ιστορίας στηρίχθηκε στον αυτοσχεδιασμό. Επίσης έπρεπε να λύσουν κανονικά το μυστήριο της ταινίας ακολουθώντας συγκεκριμένα στοιχεία. Είναι κομμάτι δύσκολο να έχει πετύχει κάτι τέτοιο, όμως είμαστε περίεργοι να δούμε το αποτέλεσμα. 

Bastard (2015)


Πέντε ξένοι, ένα ζεύγος νεονύμφων serial killers, ένας μπάτσος με αυτοκτονικές τάσεις και δυο παιδιά που το χουν σκάσει, γίνονται ταυτόχρονα ύποπτοι και θύματα, όταν ένας μασκοφόρος δολοφόνος σκάει μύτη σε μια απομονωμένη ορεινή πόλη. Αν κρίνουμε από τη σύνοψη δεν υπάρχει και ιδιαίτερο φως στον ορίζοντα όμως ποτέ δε μπορείς να ξέρεις. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο trailer υπάρχει αρκετό gore!

Unnatural (2015)




Η παγκόσμια κλιματική αλλαγή ωθεί μια επιστημονική ομάδα να μεταλλάξει γενετικά μερικές πολικές αρκούδες. Όμως τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια...
Φιλμ επιβίωσης από τον Hank Braxtan, με μπόλικο χιόνι και πεινασμένες αρκούδες! Φαίνεται ότι θα έχει δράση οπότε μπαίνει στα υπόψιν!

Lumberjack Man (2015)


Το προσωπικό της εκκλησιαστικής κατασκήνωσης ''οι καλοί φίλοι'' ετοιμάζεται για τις ανοιξιάτικες του διακοπές. 'Όμως ένας δολοφόνος ξεπετάγεται από το πουθενά για να σκορπίσει τον τρόμο.
Slasher κωμωδία με αέρα 80s που διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία: σχιζοφρενή δολοφόνο, τσεκούρια και βυζγιά!

Suspension (2015)


H Emily έχει ένα σκοτεινό παρελθόν καθώς ο πατέρας της είχε διατελέσει ψυχοπαθής δολοφόνος.
Πλέον έχει κλειστεί στον εαυτό της και δέχεται τα πειράγματα των συμμαθητών της χωρίς να αντιδράει. Όμως ο δολοφόνος θα επιστρέψει για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε...
Έχω την εντύπωση, ότι φαίνεται από το πόστερ το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, όμως μπορεί το αποτέλεσμα να είναι διασκεδαστικό! 

 
Wind Walkers (2015)




Μια παρέα ταξιδεύει στα Everglades στη Φλόριντα για κυνήγι. Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι οι ίδιοι κυνηγημένοι από μια δαιμονική οντότητα. Οι υποψίες πέφτουν σε έναν εξ' αυτών, που πολέμησε στην Μέση Ανατολή και ίσως δεν επέστρεψε μόνος από εκεί...
Δαίμονες στο δάσος, σε ένα φιλμ μεταφυσικού τρόμου από τον Russell Friedenberg.
Δεν ξέρουμε αν η ταινία είναι καλή, όμως το τοπίο στα Everglades είναι υπέροχο! 


The Wicked Within (2015)




Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση που γίνεται ένα χρόνο μετά τον θάνατο ενός παιδιού, αρχίζουν να συμβαίνουν ορισμένα περίεργα γεγονότα. Η Bethany έχει ολοένα και πιο παράξενη συμπεριφορά και φαίνεται ότι είναι δαιμονισμένη. Με την βοήθεια ενός ιερέα και ενός μέντιουμ, η οικογένεια προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη. Όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο...
Ταινία με δαιμονισμό, εξορκισμό και τα συναφή. Το είδος έχει καιρό να επιδείξει κάτι αξιόλογο. Έχουμε λοιπόν τις ελπίδες μας αλλά και ταυτόχρονα τις επιφυλάξεις μας!





Οι ταινίες θα προβληθούν σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική στις 16 Οκτωβρίου, οπότε αναμένεται σύντομα η κυκλοφορία τους σε VOD.
Ας ελπίσουμε ότι κάποιες από αυτές θα είναι καλές.
Εσείς ποιες ξεχωρίσατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου