Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα του Martyrs remake στο Screamfest 2015


To Screamfest Horror Film Festival γίνεται κάθε χρόνο στο Χόλλυγουντ, και είναι ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ, ταινιών τρόμου.
Tα γυρίσματα του remake του Martyrs, (με το ορίτζιναλ του Pascal Laugier, να είναι ήδη απολύτως cult, σηκώνοντας διαφωνίες από υπέρμαχους και ενάντιους όταν αναφέρεται σε παρέες χώρρωρ φάνς), έχουν τελειώσει από καιρό όπως είχαμε αναφέρει και εδώ.

Απ ό,τι φαίνεται πλέον όμως, είναι και τελείως έτοιμη, μιας και έχει ανακοινωθεί, ότι η πρεμιέρα της θα γίνει στο Screamfest κάπου από τις 13 έως τις 22 Οκτωβρίου που διαρκεί το φεστιβάλ.
Η Νέα ταινία είναι σκηνοθετημένη από τους  Kevin Goetz και Michael Goetz, με πρωταγωνίστρια την Troian Bellisario, κόρη του πασίγνωστου παραγωγού Donald P. BellisarioΔεν τον ξέρετε? Αν όχι είστε μικροί και δέν θυμάστε καν την στάνταρ κάρτα στους υπότιτλους της ΕΡΤ "προσαρμογή Υποτίτλων Δ. Πλαγιανός" (αναρωτιόμουν χρόνια αν υπήρχε άλλος στην ερτ που να κάνει μεταφράσεις τότε. Τελικά όχι, ΔΕΝ υπήρχε. Μου το είπε ο ίδιος ο Πλαγιανός)
Τους σκηνοθέτες τους ξέρουμε από το Scenic Route του 2013.
Την πρωταγωνίστρια από σαπούνια.
Και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει και εκείνη μια μεγάλη μερίδα κοινού απ ότι φαίνεται.
Δικαιολογημένα ή όχι, θα δείξει η νεκροψία.
Όπως και νά'χει, επειδή ξέρουμε την τάση των Αμερικάνικων στούντιο να κάνουν ρημέηκ πιο "εύπεπτα" για το Αμερικάνικο κοινό, και ταυτόχρονα να κατεβάζουν και τον δείκτη καταλληλότητας από τα πιθανά 18 στα 15 ή 14 ή και 13 για να μεγιστοποιήσουν τα εισιτήρια τους, και επειδή έχουμε ακούσει για πολλά κεράσια, κρατάμε και αυτό:
Πληροφορίες για το ποιες άλλες ταινίες θα προβληθούν στο φεστιβάλ, κάντε ένα κλίκ ΕΔΩ
Όσοι πιστοί, προσέλθετε στο TCL Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν στην διεύθυνση 6925 Hollywood Blvd, Hollywood, CA 90028.
Πληροφορίες για προσέλευση και εισιτήρια στο (310) 358-3273.
Προλαβαίνετε!!!!
Μπόνους, το περσυνό τρέιλερ του Screamfest!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου