Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

South of Hell. Το σήριαλ του Eli Roth αποκτά trailer και πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου


Black Friday. Μαύρη Παρασκευή.
Για μας δέν σημαίνει τίποτα, για τους Αμερικανούς πολλά.
Φέτος σημαίνει και για μας.
Στις 27 Νοεμβρίου, που είναι η Black Friday για φέτος, την επομένη της γιορτής των Ευχαριστιών για τους Αμερικανούς, θα ξαμοληθούν όλοι για ψώνια, καθότι ξεκινάνε οι χειμερινές τους εκπτώσεις.
Και μετά, όταν γυρίσουν αποκαμωμένοι σπίτι, με εικοσιεφτά σακούλες στο κάθε χέρι τι θα κάνουν?
Θα κάτσουν στην τηλεόραση, και θα δουν το South of Hell του Eli Roth.

Και τι είναι αυτό? ακούω που ρωτάτε...

Είναι μια σειρά τρόμου, που υπογράφει ο Eli Roth, με τον ίδιο στο σκηνοθετικό πηδάλιο, (και όχι μόνο) αλλά και στης παραγωγής (μαζί με τον Jason Blum της Blumhouse αλλά και άλλους).
Το πρωτότυπο της σειράς, είναι ότι αποτελείται από 8 (μάλλον) επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν από το WEtv ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.
Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ, δεν θα ξεκολλήσει κανείς από την οθόνη του, καθότι τα επεισόδια θα προβάλλονται συνεχόμενα.
ΑΜΕΣΩΣ μετά την προβολή των επεισοδίων, η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε ψηφιακές πλατφόρμες για αγορά και ενοικίαση, και σε VOD.

"Ναι ρε φίλε, αλλά τι είναι τούτο ναουμ?" ακούω που ρωτάτε.
Είναι το εξής:
Στο Τσάρλστον της Νότιας Καρολίνας κατοικοεδρεύει η Maria Abascal. Τι είναι αυτή? Πέραν του γκομενάρας ικανής να προσελκύσει πλήθη θεατών, είναι κυνηγός δαιμόνων. Οι απόψεις διίστανται στο αν είναι ελεύθερη επαγγελματίας, και στο αν κόβει δελτίο παροχής υπηρεσιών, αλλά είναι σίγουρο ότι είναι δαιμονισμένη και η ίδια.
Η Αμπιγκέηλ κατοικοεδρεύει μέσα στην Μαρία, "τρεφόμενη" από τα δαιμόνια που εκείνη ξορκίζει με την βοήθεια του αδερφού της.
Το θέμα λοιπόν, εκτός από το να βοηθήσει άλλους, είναι και το να βρει έναν τρόπο είτε να απαλλαγεί από το δικό της δαιμόνιο, είτε έστω να μην το αφήσει να πάρει το πάνω χέρι.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Mena Suvari, που την γνωρίσαμε από το αίσχος που ονομάζεται Don't Blink (2014) αλλά δεν της κρατάμε κακία.

Και βλέποντάς την λίγο καλύτερα, κατανοούμε την απόφαση των παραγωγών να την κάνουν μέλος του κάστ.

Είναι σίγουρο ότι και μόνη της θα φέρει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι τηλεθέασης!!!


Jason Blum της Blumhouse είναι Executive Producer,  μιας και η δική του εταιρία έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Sonar Entertainment.
Την σκηνοθεσία τώρα, εκτός του ίδιου του Eli Roth, σύμφωνα με το κανάλι, υπογράφουν σε διαφορετικά επεισόδια και οι Ti West (The Sacrament), Rachel Talalay (Tank Girl), Jennifer Lynch (The Walking Dead) και Jeremiah Chechik (Helix).

Το θέμα είναι ότι η 27η Νοεμβρίου είναι δίπλα μας.
Και καθότι η σειρά θα προβληθεί στην Τηλεόραση κανονικά, προφανώς θα έχουμε την ευχέρεια να την παρακολουθήσουμε μέσα στο σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Οπότε δεν πιθανολογούμε τίποτα για την ποιότητά της.
Ίδωμεν, όπου νά'ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου