Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Martyrs remake. Τέλος γυρισμάτων

Σκηνοθέτες: Kevin Goetz, Michael Goetz
Συγγραφείς: Pascal Laugier, Mark L. Smith

Τα γυρίσματα του Αμερικάνικου ρημέηκ του Martyrs, της cult ταινίας του Pascal Laugier, έχουν ήδη τελειώσει απο τον Φεβρουάριο, και η ταινία είναι στο Post-Production.
Για την σκηνοθεσία, επιστρατεύτηκαν οι Kevin Goetz, και Michael Goetz, γνωστοί μας απο το Scenic Route του 2013.
Οι δηλώσεις όμως που έχουν γίνει απο τους παραγωγούς και συντελεστές της ταινίας για το σενάριο, είναι σχετικά ανησυχητικές.
Εν ολίγοις, είπαν οτι το έργο θα ήταν πολύ "βαρύ" για το αμερικανικό κοινό. Οπότε προχώρησαν σε κάποιες αλλαγές, για να γίνει πιο ευπεπτο, διατηρώντας όμως -όπως λένε- το ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο σε gore.
Αλλα το θέμα είναι οτι είπαν οτι η ταινία θα έχει ενα φινάλε με "μια αχτίδα ελπίδας"!!!
Το Martyrs είναι μια ταινία που πολλοί έχουν λατρέψει, πολλούς εχει ενοχλήσει ανεπανόρθωτα, και ακομα περισσότεροι εχουν μισήσει, και την θεωρούν αντίστοιχη snuff.
Οποιος το έχει δεί, καταλαβαίνει, οτι ενα πιο ευπεπτο αμερικανιζέ φινάλε, θα καταστρέψει μια ταινία που έχει φέρει τόση αναταραχή.
Εμείς, δυστυχώς περιμένουμε μια ταινία με βαριά ατμόσφαιρα, με πολύ αίμα, αλλα χωρίς την ατμόσφαιρα απελπισίας που είχε το ορίτζιναλ που σε εκανε να κοιτάς μια κενή οθόνη μισή ώρα μετά το τέλος της ταινίας, προσπαθώντας να συνέλθεις.
Ας ελπίσουμε να κάνουμε λάθος, αλλα δέν κρατάμε και την αναπνοή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου