Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Tο Paranormal Activity: The Ghost Dimension, θα βγει και σε VOD όσο παίζεται στο σινεμά!

Σκηνοθέτης: Gregory Plotkin
Συγγραφείς: Andrew Deutschman, Gavin Heffernan

Η Paramount ανακοίνωσε ενα σχετικά νέο τρόπο διανομής της πολυαναμενόμενης ταινίας.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε οτι θα δώσει την ταινία σε VOD (Video On Demand), όσο ακόμα παίζεται στους κινηματογράφους!!!
Δεσμεύτηκε οτι εφόσον η προβολή πέσει απο τις 300 αίθουσες σε λιγότερες, η ταινία θα δοθεί σε VOD. Που σημαίνει απλά, οτι θα υπάρχει στην μικρή οθόνη, παράλληλα με την μεγάλη, και κατα συνέπεια, θα βρωμίσει ο τόπος απο torrents, HD και βάλε, και δέν θα αναγκαστούμε να την δούμε τραβηγμένη απο Ταϋλανδό με Handicam, στις πίσω θέσεις σινεμά αμφιοβόλου φήμης και καθαριότητας.
ε-ε-ερχο-μεεεεεεεεεεε
Η ταινία, που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Gregory Plotkin, που έχει διετελέσει μοντέρ των προηγουμένων συνεχειών του franchise, υπόσχεται να μας λύσει όλες τις απορίες, να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά μας για την ζωή, το σύμπαν, και τα πάντα, (42), και να μας αφήσει με ενα χαμόγελο τρομαγμένης ικανοποίησης, σαν να έχουμε κάνει μόλις σέξ με εξωγήινο, αναρωτιόμενοι για το φύλο του.
Η διανομή, έχει ορισθεί για τις 23 Οκτωβρίου στην Αμερική, λίγες μέρες πρίν το Halloween που είναι στις 31, που σηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια το ξεκίνημα της προβολής των πιο αναμενόμενων ταινιών τρόμου, απο μεγάλα στούντιο, και των ίντυ που εχουν περάσει πρώτα την άνοιξη απο τα φεστιβάλ, με την ελπίδα να βρούν διανομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου