Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Pride and Prejudice and Zombies έρχεται το 2016.

Σκηνοθέτης: Burr Steers
Συγγραφέας: Seth Grahame-Smith, Jane Austen

Για το Φεβρουάριο του 2016 τελικά καθορίστηκε η διανομή του Pride and Prejudice and Zombies.
Zombieproof Dance Hall.
Το νέο blockbuster, είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Seth Grahame-Smith του 2009, στο οποίο σημειώνει οτι εχει γραφεί με την βοήθεια της Jane Austen!!!
Ο Seth Grahame-Smith, μας είναι παλιός γνωστός, απο τα σενάρια των 
Πρόκειται για την κλασσική ιστορία της τελευταίας, το "Περηφάνεια και προκατάληψη" για όσους δέν τό χουν με το Αγγλικό, φούλ στο Βικτωριανό ρομάντσο την δαντέλα, και την επιτηδευμένη ευγένεια.
Μόνο που εδώ, όλα τα άνωθεν, γίνονται μεν όπως στο ορίτζιναλ βιβλίο, πλήν όμως σε ένα παράλληλο σύμπαν, οπου την περίφημη Βρεττανική εξοχή, λυμαίνονται ορδές Ζόμπι. Και οι τέσσερις αδελφές, αντί να μαθαίνουν κέντημα, πιάνο και Γαλλικά για να γίνουν καλές Οικοδέσποινες, μαθαίνουν τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να σφάζουν Ζόμπια.
Στους κεντρικούς ρόλους των Elizabeth Bennet και Mr. Darcy, οι Lily James και Sam Riley, ενω πλαισιώνονται εκτός άλλων απο Doctor Who και Lannisters: Matt SmithLena Headey, και Charles Dance, περιλαμβάνονται επίσης στο κάστ.
Καθώς έχουν ήδη δοθεί νέες φωτογραφίες στην δημοσιότητα, μάλλον κλείνουν τα στόματα αυτών που θεωρούσαν την πραγματοποίηση της ταινίας φάρσα, καθότι το πρότζεκτ έχει ήδη αλλαξει τρείς σκηνοθέτες, και δυο πρωταγωνίστριες.
Zόμπγια, Μπούτχια, και Αντεράκχια.
Εντωμεταξύ, με τέτοιο κάστ, δείχνει οτι όντως θα είναι blockbuster, και όπως γίνεται συνήθως πλέον, με συνέχειες. Το βιβλίο του Seth Grahame-Smith, εγινε comix το 2010, και παιχνίδι στο Steam, επίσης το 2010. Την ίδια χρονιά γράφτηκε το δεύτερο μέρος, ως prequel, το "Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfuls" και το 2011 το τρίτο μέρος "Pride and Prejudice and Zombies: Dreadfully Ever After" όμως όχι απο τον Seth Grahame-Smith, αλλα απο τον Steve Hockensmith. Που σημαίνει οτι αν το -κατά το Imdb- Comedy, Horror, Romance, blockbuster έχει την αναμενόμενη επιτυχία, θα μας κρατήσει απασχολημένους για αρκετά χρόνια ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου