Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ντεμπούτο του Tales of Halloween στις 24 Ιουλίου


ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ.
Κάπως έτσι πρεπει να χαρακτηριστεί, μια ταινία που διαδραματίζεται κατα τη διάρκεια του Halloween, με φαντάσματα, δολοφόνους, εξωγήινους, βαμπίρ και ό,τι αλλο θές να τρομοκρατούν τους κατοίκους μιας μικρής πόλης, σε δέκα εμπλεκόμενες ιστορίες, απο ΕΝΤΕΚΑ σκηνοθέτες, πολύ γνωστούς μας απο τις αλλες ταινίες τους.
Δείτε ονόματα:


 Οι ιστορίες είναι ως επι το πλείστον γραμμένες απο τους ίδιους τους σκηνοθέτες, και με ενα τεράστιο κάστ που περιλαμβάνει ονόματα απο Barbara CramptonPollyanna McIntoshJohn LandisJohn SavageJoe Dante,  μέχρι και Adam Green.

Η Ταινία κανει το ντεμπούτο της στις 24 Ιουλίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Fantasia στου Μόντρεαλ, και πηγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ και Καναδά, στς 16 Οκτωβηρίου του 2015, δυο εβδομάδες πρίν το Halloween.
Με το ντεμπούτο όμως στα φεστιβάλ, οι μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να φύγει και καμμια κόπια προς τόρρεντ μεριά και να την δούμε και εμείς, πρίν το άνοιγμά της στις αίθουσες.

Με τέτοιο κάστ και τέτοια μάζωξη Σκηνοθετών, η ταινία δέν δικαιολογείται να μην ειναι καλή. Μένει μονο να δούμε Πόσο καλή θα είναι.
Αν μας απογοητεύσει, αρχίζουμε ρηβιού στις ρομαντικές κομεντί. Ελεος πιά.
Οπου λαλούν πολλοί σκηνοθέτες, αργεί να ξημερώσει.
Ειδικά αν είναι σκηνοθέτες τρόμου και θέλουν κι άλλα νυχτερινά γυρίσματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου