Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008)

Σκηνοθέτης: Richard Gale
Συγγραφέας: Richard Gale
Χώρα: ΗΠΑ
Budget: Κανα χιλιάρικο...
Release: 2008
Runtime: 10 min

"The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon" όπως λέμε "Ο Τρομακτικά Αργός Δολοφόνος με το εξαιρετικά ανεπαρκές όπλο"

Η Μικρού μήκους αυτή ταινία, περιγράφει με τον πιό ζοφερό τρόπο, την μοιραία συνάντηση ενός ανθρώπου με τον Ginosaji, ενα κακό εισαγόμενο πνεύμα, γνωστό για την επιμονή αλλα κυρίως για την υπομονή του.

Κοιτάω ψηλα, να δω αν βλέπει ο Κύριος...
Πρόκειται για ενα εκτεταμένο τρέϊλερ, δεκάλεπτης διάρκειας. Σκοπός του να μαζέψει αντιδράσεις, για να γίνει σε κάποια στιγμή μεγάλου μήκους ταινία στο Kickstarter.
Coming spoon to a theater near you.
Πράγμα που μάλλον θα γίνει  καθυστερημένα το 2015. Αποτέλεσμα? Ενα απο τα καλύτερα Χώρρωρ Μικρού Μήκους που έγιναν ποτέ, και μια καταπληκτική ιδέα για το πιο αχρηστο όπλο φόνου.Ναί!Ενα κουτάλι!"Ριντίκιουλους" ακούω απο τη γαλαρία. Ε, ναι! Καί? Απο την άλλη σκεφτείτε το. Σας κυνηγάει 24/7 ενα ζομποειδές εκτοπλασματικό απέθαντο πράμα, και σας κουταλιάζει συνέχεια. Το χάνεις? Ναί ή ου?Ο Σκηνοθέτης, Richard Gale, συνέχισε και με άλλα ταινιάκια του ιδίου θέματος, που μπορείτε να τα βρείτε όλα στο επίσημο κανάλι του στο You Tube: RichardGaleFilms.

27.937.148 θεατές στο You Tube μερι στιγμής δέν μπορεί να κάνουν λάθος.
Δείτε το και μόνοι σας σε Cinerama, Cinemascope, Todd-AO, Smell-O-Vision, HD, Technicolor, 3D, Aroma-Rama, VHS, ΒetaMax και Grundig 2000.
Παρ΄κιαφτή, παρ΄κετούτη, παρ΄κετηνάλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου