Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Spring (2014)

Directors: Justin Benson, Aaron Moorhead
Writer: Justin Benson
Stars: Lou Taylor Pucci, Nadia Hilker, Vanessa Bednar
Country: USA
Νέος ολίγον κοιμισμένος, θέλοντας να ξεπεράσει τη θλίψη από το θάνατο της μητέρας του, πάει σε μπαρ και ρίχνει καβγά τρικούβερτο. 
Την επόμενη μέρα συνειδητοποιεί τι μ@λ@κία έκανε και από το φόβο μήπως τον μπουζουριάσουν παίρνει τον ομματιών του και φεύγει για Ιταλία. 
Εκεί γνωρίζει νεαρά, πανέμορφη, κορμάρα, έξυπνη, μορφωμένη, σαν να λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και ως λογικό δαγκώνει λαμαρίνα. Μόνο που λογαριάζει δίχως τον Ιταλό ξενοδόχο γιατί η αγαπημένη του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό...

Νόστιμος φαίνεσαι..






Με το που διάβασα ότι η ταινία είναι horror - romance νόμιζα ότι θα δω το Notebook με μια ιδέα αίματος και με έλουσε κρύος ιδρώτας.



Ευτυχώς για μένα παρακολούθησα ένα φιλμ που περιγράφει μεν ειδύλλιο αλλά δε κουράζει γιατί διαθέτει φρεσκάδα, όμορφη φωτογραφία και ικανοποιητικά οπτικά εφέ.
Αν μάλιστα έχεις και το κληρονομικό χάρισμα  της υπομονής, μετά το σχετικά αργό πρώτο μισό, θα έρθεις σε μετωπική με μερικές καλοφτιαγμένες creepy σκηνές.

Πιτσουνάκια 
Σε αυτό το σημείο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι όσοι περιμένουν να δουν μια καθαρόαιμη ταινία τρόμου πρέπει άμεσα να σταματήσουν να διαβάζουν και να βγουν για μπύρες και πιτόγυρα.
Το έργο φαντασίας το λες, σκοτεινό παραμυθάκι το λες αλλά τρόμου δε το λες.

Αν πάλι έχετε όρεξη να παρακαλουθήσετε κάτι πιο εναλλακτικό και σας έχει έρθει και μια ξεκάρφωτη ρομαντική διαθέση το Spring είναι ένα άρτιο αισθητικά έργο που δύσκολα θα σας
απογοητεύσει.



Στην Ιταλία πίνουν αρκετά. Νορμάλ και ευτυχισμένοι άνθρωποι τι να λέμε τώρα.

Αυτός είναι δικός μας!






Μια διαφορετική ταινία που κάνει αχταρμά πολλά κινηματογραφικά είδη αλλά καταφέρνει να καταλήξει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Προτείνεται η θέαση με το έτερον ήμισυ αλλά από απόσταση για να μη της μπουν ιδέες...



1 σχόλιο:

  1. Συμφωνούμε σε όλα εκτός από τις "καλοφτιαγμένες κρίπι στιγμές" που έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη. Αν εξαιρέσεις τη ΜΙΑ (1) καλή σκηνή, η ποιότητα των γραφικών στις άλλες μου φάνηκε απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή