Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ο Ron Pearlman αποκλείει το Crowdfunding για το Hellboy 3

O Ron Perlman, aka Hellboy aka ο κόκκινος τύπος με τα λιμαρισμένα κέρατα, έδωσε συνεντευξη στο Digital Spy, στις 17 Ιουνίου, το οποίο τον πέτυχε στα 55α Βραβεία τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο όπως μας πληροφόρησε και ο ίδιος στο twitter του την ίδια μέρα.


Παρότι σε λάθος χρώμα και χωρίς τα κερατά του, ερωτήθηκε αν τελικά θα παίξει μπάλλα το πολυαναμενόμενο Hellboy 3, για το οποίο όλο ακουμε, και τίποτα δέ βλέπουμε.


Απήντησε λοιπόν, οτι ναί, προχωρεί το θέμα, και η υπόθεση θα είναι μια συνέχεια του Ν° 1 και 2. Οτι δηλαδή θα είναι μια περίπτωση που ο Hellboy θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιανού την ομάδα θα παίξει μπάλλα, αν θα συνεχείσει να υπερασπίζεται τους Άθρωπες, ή θα κάνει ένα τσάααακ, και θα εξαφανίσει  την Ανθρωπότης.
Πότε Θα γίνω Χέλλμπόης τρίο? Πότε Θα γίνω Μάνα?

Ερωτηθείς για το πώς κόβει την ιδέα του Crowdfunding, μιας και πολλές ταινίες πλέον τουλάχιστον ξεκινάνε με μια μαγιά απο κεί μεριά, ήταν κάθετος:
"I wouldn't want to be involved in a crowd-funding, I don't think it's the fans' job to fund the movie, it's up to the people who do it professionally. I think it's the fans' job to sit back and buy popcorn and Coke and watch the movie and enjoy it."

Σε απλά Ελληνικά:
"Δεν θά'θελα να εμπλακεί η διαδικασία του Crowdfunding. Δέν πιστέυω οτι είναι δουλειά των φάνς να χρηματοδοτούν την ταινία, είναι δουλειά αυτών που το κάνουν ως επάγγελμα. Η δουλειά των φάνς είναι να να αράξουν χαλλλαρά, να πάρουν πόπ κόρν και κόκα (κόλα), να δουν την ταινία και να την φχαριστηθούν."

Βέβαια, μήν ξεχνάμε και το εξής... To Hellboy 2 κόστισε 85.000.000 δολλάρια. Οποτε αν μιλάμε για τόσα (και πάνω) δέ νομίζω οτι το Crowdfunding είναι βιώσιμη λύση. Το πολύ πολύ να μαζευτούν λεφτά να πληρώσουν το μακιγιάζ για καμμια βδομάδα γυρίσματος!
Οπότε το γιατι ερωτήθηκε για κάτι τέτοιο, μας αφήνει απορημένους.

Η αποψις του Horror Bar:
Ρε συ Ρόν, άν ειναι να γίνει και δέ βρίσκετε φράγκα, ασε να βάλουμε και μείς ρεφενέ το κατιτίς μας για να την δουμε και εμείς την ταινία Πρίν πάρουμε σύνταξη. Γιατι εσύ την πήρες ήδη στα 65 σου, και τελικά μιας και ο Χέλλμπόης ήταν μόλις 18 ετών στις υπάρχουσες ταινίες, όπως το πάς, για να εχει συνοχή με την φάτσα σου που δέν γίνεται και νεότερη όσο πάει, το επόμενο έργο θα πρέπει να διαδραματίζεται το 3128.
Δείτε την συνέντευξη, Αγγλιστί στο κάτωθι βίντεον.
Γκιγιέρμοοοοοοοοοοο, ακούς? Ενα Χελλμπόη αμέσως παρακαλώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου