Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

O James Wan θα κάνει παραγωγή στο Lights out

Το Lights Out, είναι μια εξαιρετικά μικρού μήκους (2':42") ταινία του David F. Sandberg. Eνός νέου σκηνοθέτη που έχει κάνει καμμιά δεκαρία μικρού μήκους ταινιάκια τρόμου.
Το συγκεκριμένο όμως, ήταν νικητής ενός διαγωνισμού που έκανε το 2013 η Bloody Cuts. Μια μικρη εταιρία παραγωγής στην Αγγλία, που μέχρι στιγμής έχει φτιάξει μόνο Webseries.
Ο David F. Sandberg πήρε για το Lights Out όμως το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας.

Οπότε με την απόφαση του James Wan ,εκπληρώθηκε και ενα απο τα ερείσματα που υποστήριζε ο διαγωνισμός οτι θα υπήρχαν. Οτι δηλαδή, θα έβλεπαν τις ταινίες και μεγάλα ονόματα του χώρου, με ανάλογες πιθανές ευκαιρίες,
Ο καλος ο σκηνοθέτης γίνεται γνωστός απο το έργο του, οχι απο
τη φάτσα του. Ακούς James?
Να η ευκαιρία, ανακοινώθηκε ήδη οτι θα γίνει η ταινία, με τον David F. Sandberg στο σκηνοθετικόν Πηδάλιον, με τον Eric A. Heisserer, (σεναριογράφο των Hours, του The Thing, και του Final Destination 5 να γράφει το σενάριο, και τον μικρό Gabriel Bateman, που είδαμε στο Annabelle και στο Stalker, να πρωταγωνιστεί.
Μένει να δούμε το τί είδους ταινία μπορει να γίνει απο ενα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο μεν, αλλα πολύ απλής υπόθεσης δε, ταινιάκι διόμισι λεπτών.

Το περι ου ο λόγος ταινιάκι...
Και μιας και είμαστε εδώ, ας δούμε και το τελευταίο του ταινιάκι, το Attic Panic.
Αν μη τι άλλο, ο νέος φαίνεται να έχει μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου