Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

The Witch (2016) Έφτασε το πρώτο τρέιλερ

Σκηνοθέτες: Robert Eggers
Συγγραφείς: Robert Eggers
Χώρα: Καναδάς, ΗΠΑ
Release: 2016
Runtime: 90 mins

Εγινε στις 19 Αυγούστου επίσημα, διανομή του τρέιλερ του The Witch απο την Α24, την εταιρία πίσω απο το Ex Machina, που εχει αναλάβει την διανομή του στους κινηματογράφους, παρέα με την DirecTV που θα το προβάλλει τηλεοπτικά πρίν απο το ανοιγμά της στους κινηματογράφους.

Λάβετε φάγετε. Τούτο εστί το σώμα ενος περαστικού.



Πρόκειται για την ιστορία μιας νεαρής που κατηγορείται ως μάγισσα απο οικογένεια και κοντινό περιβάλλον βαθύτατα θρησκευόμενων πουριτανών, μετά απο την εξαφάνιση του μικρού της αδερφού, στην Νέα Αγγλία τον 17° αιώνα.


Η Ταινία, κάνει τη καθιερωμένη γύρα της στα φεστιβάλ απο τον Ιανουάριο που πρωτοπροβλήθηκε στο Syndance Festival, οπου ο πρωτοεμφανιζόμενος ουσιαστικά σκηνοθέτης Robert Eggers, έφυγε με το πρώτο βραβείο Σκηνοθεσίας για την δραματική κατηγορία στην τσέπη.



Παρότι στους κινηματογράφους η ταινία δέν θα προβληθεί πρίν το 2016, ελπίζουμε στο τηλεοπτικό ρηλής για να καταφέρουμε να την δούμε νωρίτερα.

4 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε, αν και δεν έχω καλό προαίσθημα από τα μέχρι τώρα στοιχεία. Ελπίζω να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά δέν περιμένω πολλα απο τρόμο, αλλα πολλά απο ατμόσφαιρα. Το τρέιλερ είναι αρκούντως αρτιστίκ, και σε προδιαθέτει για καλή ατμόσφαιρα. Το αν θα ειναι ΤΟΣΟ καλή που θας μας κάνει να παραβλέψουμε πιθανά σεναριακά κενά που έχουν αυτού του είδους οι προσεγγίσεις θα το δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kaii egoo apo atmosfairaa pioo polii thaa too dooo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή