Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Limitless TV Series. Τον Οκτώβρη ο πιλότος

Σκηνοθέτες: Neil BurgerMarc Webb
Συγγραφέας: Craig Sweeny
Χώρα: ΗΠΑ
Release: 2015

Με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον Ιανουάριο δόδηκε το ΟΚ για την μεταφορά/sequel του Limitless στην μικρή οθόνη, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με επίσημη δήλωση του CBS τον Μάιο.
Σύμφωνα με αυτές, εχει δοθεί παραγγελία για τον πιλότο, ο οποίος θα προβληθεί τον Οκτώβρη του 2015. Τα γυρίσματα είναι ήδη καθ οδόν, και εμείς σε αναμονή.
Δέν είναι ρημέηκ του Limitless του 2011. Είναι συνέχειά του, με πρωταγωνιστή τον Jake McDorman και την Jennifer Carpenter. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Bradley Cooper, θα εχει ρόλο Executive Producer, και θα κανει εμφανίσεις ""όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά του" σύμφωνα με δηλώσεις του.


Η Υπόθεση, προσωπικά δέν μου ανοίγει ιδιαίτερα την όρεξη.

Ο Bradley Cooper, εμφανίζεται πάλι ως Eddie Morra, απο κεί που τον άφησε η πρώτη ταινία και λίγο μετά, πλέον Γερουσιαστής, και δίνει το NZT σε εναν τύπο. Τον Brian Finch.

Το ποιος ειναι και το γιατί, είναι ακόμα ανεξήγητα.

Αλλα απ ότι μας λένε η σειρά θα συνεχίσει ως εξής:
Το όλον θα το ανακαλύψει η Jennifer Carpenter, ως Rebecca Harris η οποία παίζει μια πράκτορα του FBI, και θα βάλει τον τυπάκο με το ψιλοζόρι να την βοηθάει σε διάφορες υποθέσεις του FBI.

Η ταινία ήταν βασισμένη στο βιβλίο του Ιρλανδού Alan Glynn, "The Dark Fields".

H σειρά, κρατάει μονο τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Eddie Morra, που αμφιβάλλω αν θα εμφανιστεί πουθενά περαν του πιλότου, μάλλον υπάρχει για κράχτης και για να παίξει στο τρέϊλερ, και σε μια σκηνή του πιλότου.
Μακάρι να διαψευστώ.
Ολοι οι αλλοι χαρακτήρες είναι νέοι, και πλέον η υπόθεση πάει στο αστυνομικό.
Η Φουκαριάρα Jennifer Carpenter, η αδερφή του Dexter και δημοσιογράφος του Quarantine, παίζει πάλι εναν ρόλο που έχει ξαναπαίξει, αλλα είναι απ ότιφαίνεται απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ πιο δυνατό χαρτί απο όσο την είχα. ΠΟΛΛΟΥΣ βλέπω να λένε οτι θα δούν την σειρά μόνο και μόνο για πάρτη της.  Ντάξ, δέ με χάλασε κιόλας, Wouldn't kick her out of bed...

Κατακλείδα προσωπική:
Δέν περιμενω και πολλά απο την σειρά, απαξ και τελικα παρει το ΟΚ, αλλα θα δουμε τον πιλότο έτσι κι αλλιώς και θα αποφασίσουμε. Μαης Απρίλης κοντά το θέρος, ήρθε και εγκαταστάθηκε, ο Οκτώβρης κοντά, και θα μάθουμε σε λίγο.
Εις αναμονήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου