Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

#Horror (2015) Έρχεται στις 20 Νοεμβρίου

Στις 12 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η προβολή του #Horror στο New York City Horror Film Festival. Θα ακολουθήσει η προβολή του σε VOD, στις 20 του ιδίου μηνός.
Αλλά τι ακριβώς είναι?
Είναι το πνευματικό παιδί της Tara Subkoff, που έπειτα από μια (καθόλου) λαμπρή καρριέρα ως ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει ένα Ουάν (γου)Μαν Σόου, και να γράψει, σκηνοθετήσει κάνοντας και την παραγωγή σε αυτήν την ταινία, μέχρις σημείου να μας επιβάλλει και το Εγώ της στην αφίσσα, λες και πήγαμε μαζί φαντάροι.
Η ταινία διατείνεται οτι είναι "εμπνευσμένη" από πραγματικά γεγονότα. 
Αλλά νομίζω ότι μόνο ο Πόλεμος των Άστρων δεν το διατείνονταν!
Μια παρέα από 12χρονα κοριτσάκια, παίζουν κάποιου είδους διαδικτυακό παιχνίδι. Και τραβώντας το, βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου θα περάσουν μια περιπέτεια ανείπωτου τρόμου...
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ.
Οχι, ούτε εμείς καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής με αυτήν την περίληψη, αλλά κάπως έτσι είναι αυτή που έχει δοθεί στην δημοσιότητα.
Η ταινία, φαίνεται να είναι ενα κοινωνικό σχόλιο κατά του CyberBullying. Ενα σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο που ταλανίζει τους νέους μας.
Η ίδια η σκηνοθέτις δήλωσε ότι εμπνεύστηκε το σενάριο απο τις σάημπερμπουλικές περιπέτειες της κόρης μιας φίλης της, περιγράφοντάς το ως εξής:
Γειά σας Αγόρια. Είμαι σκηνοθέτις και
αν δεν σας αρέσω με κλείνετε.
Εχω Off.

"Αν ήσουν θύμα μπούληινγκ στον δικό μου καιρό, ας πούμε στο σχολείο, μπορούσες απλά να αλλάξεις σχολείο, ή να πας σπίτι. Τώρα στο Ίντερνετ δεν μπορείς."

Αν σε δέρνανε δηλαδή τα παιδιά στο σχολείο, πήγαινες μωλωπισμένος στο σπίτι και το θέμα έληγε. Ενώ στο Ιντερνετ που μπορείς να μπαίνεις με ψεύτικο όνομα και στοιχεία, αυτό ΔΕΝ ισχύει. Θα το φας το μπούληινγκ μέχρι θανάτου, και ΜΑΛΙΣΤΑ, είναι ΠΟΛΥ σοβαρότερο από το να τρως ξύλο στο σχολείο, που η λύση είναι απλή! ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Οχι, δεν ξέρω σε ποιόν κόσμο ζει η κυρία Subkoff, η οποία, οργάνωσε μια anti Bullying διαμαρτυρία έξω από τον κινηματογράφο όπου παίχτηκε η ταινία εκτός συναγωνισμού στις Κάννες τον Μάιο.
Οκ, πέραν του θαψίματος της δημιουργού, που μας έκατσε στο λαιμό με τις διαφημιστικές της μαλακίτσες, τα τρέιλερ φαίνεται καλά.
Προφανώς λόγω παλαιών γνωριμιών έχωσε μέσα και την Chloë Sevigny και τον Timothy Hutton, και η ώρα έφτασε. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος.
Αν τελικά δεν μας βγει καλό, έχουμε δύο λύσεις για την κυρία Subkoff.
Ή την κρατάμε για εν δυνάμει Μιλφάρα, ή όπως έλεγε ο Πανούσης για τον Αβέρωφ, την κλείνουμε.
Εχει Off.

Δείτε και τα δύο τρέϊλερ που έχουν κυκλοφορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου