Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αναπαράσταση του θρυλικού εξωφύλλου του Cannibal Holocaust!


Το απολύτως κάλτ και εικονικότατο εξώφυλλο του Cannibal Holocaust, αναπαραστήθηκε το κατά δύναμιν ακριβώς, από τον Rick Jones του Horrify me.
Από ποιόν? Ποιανού? Ακούω να με ρωτάτε ερχόμενοι απειλητικά προς το μέρος μου...
Ασπέτα. Ένα ένα παλληκάρια.
Λοιπόν, την υπερκανιβαλιστική καλτιά του Ruggero Deodato ονόματι Cannibal Holocaust (1980) την ξέρουμε όλοι, ακόμα και αυτοί που δέν την έχουν δει.

Ένα από τα μονόφυλλα της ταινίας, ήταν από μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της.
Με την παλουκωμένη νεαρά, κει, δίπλα στο ποτάμι, ένα τα φύλλα στην ζούγκλα θροΐζουν απαλά.

Αυτό.
Ο Κύριος Rick Jones τώρα, που διατηρεί φωτογραφικό στούντιο εις το Κέντ της Αγγλίας, αποφάσισε να γιορτάσει τα 35 χρόνια της ταινίας, αναπαριστώντας την κλασσικότατην σκηνήν.
Βρήκε ένα παλούκι λοιπόν, και την κάρφωσε.
Την σέλλα.
Όχι, δέν υπήρξαν θανατώσεις κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ομολόγησε οι ήθελε να παλουκώσει κάποια (και να την φωτογραφήσει) από τα 13 του που είδε την ταινία.
Ε, τώρα μεγάλωσε, 45ρισε, ήταν και χάλοουήν, ήταν και τα 35χρονα της ταινίας, είπε να το κάνει.
Επίσης ομολόγησε ιδιαίτερη ανατριχίλα την ώρα που τραβούσε τις φωτογραφίες, καθότι είχε γίνει ΠΟΛΛΗ δουλειά στο μέηκ άπ, ως φόρος τιμής στο ορίτζιναλ, ωστε να χρειαστεί ελάχιστη έως και καθόλου φωτοσοπική παρέμβαση.
Δέν παρέλειψε πάντως να συμπεριλάβει στο μπλόγκ του όπου δημοσίευσε τις φωτογραφίες και μια φωτό making of, ώστε να αποφύγει την σύλληψη που δέν απέφυγε ο ορίτζιναλ δημιουργός μετά από την προβολή της ταινίας.



Πάμε τώρα στο ακόμα πιο ενδιαφέρον, ειδικά για όσους είτε το φυσάνε, είτε έχουν ετοιμοθάνατο θείο με λεφτά, είτε έχουν τίποτα λίρες Αγγλίας να βρίσκονται, είτε είναι στην Αγγλία.
Ο προαναφερθείς κύριος Rick Jones ΔΕΝ είναι το Alter Ego του Captain Marvel. (κρύβε χρόνια) ΔΕΝ φοράει βραχιόλια που τα κάνει ένα τσάαααακ, και εμφανίζεται ο Κάπταιν από άλλη διάσταση καθότι δέν μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια διάσταση και οι δύο.

Όχι λοιπόν, δέν είναι αυτός.

Είναι ένας Άγγλος φωτογράφος/σχεδιαστής/γραφίστας. Ο οποίος αφού δούλεψε ξεχωριστά σε αυτά τα επαγγέλματα, αποφάσισε να τα συνδυάσει όλα μαζί, τα χτύπησε σε μπλέντερ, και πρόσθεσε κάμποσο χόρρορ για να δέσουν, και πολύ gore για να δώσει μια οξύτητα.
Αποτέλεσμα?
Το Horrify Me.
Ένα στούντιο, που μπορεί να πάει ο κάθε Average Joe (ή Κουτσή Μαρία Ελληνιστί) και να φύγει με πεντέξι πορτραίτα του/της ως είτε θύμα είτε θύτη Χόρρορ Σκηνής.
Το λιγουρεύεστε?
Μια ματιά στο portfolio του θα σας πείσει για τις ικανότητές του.

Πέραν αυτού, μπορείς και να διαλέξεις μεταξύ διαφόρων θεμάτων, όπως Ζόμπι, Βρυκόλακας, Δαιμονισμένος/η, Κρεμασμένος/η, ή Ερωτικού τύπου γυμνά πλην όμως αιματοβαμμένα, Φωτογραφία Γάμου from Hell, Σαπίλα, Νεκροψία, και η λίστα δέν τελειώνει. Και για κερασάκι, προσφέρονται και φωτό με τον αγαπημένο σας Slasher Hero. Διαλέγετε από Φρέντη, Μάικλ Μάγιερς, Τζέησον και πάει λέγοντας.
Το κακό βέβαια, είναι ότι θα πρέπει να κουβαληθείτε στην Αγγλία, στο Κέντ, αλλά όχι πολύ μακρυά από το Ντόβερ για να τον βρείτε.

Και το άλλο τεράστιο κακό, είναι ότι θα πρέπει να ξετσεπώσετε από 180£ και πάνω, και εν μέσω κρίσης, τσούζει. Οι τιμές ξεκινάνε βέβαια από τις 180 Λίρες για ένα άτομο, με τα δύο να κοστίζουν από περίπου 230£ και πάνω και όσο αυξάνονται τα άτομα συμφέρει περισσότερο, αλλά και πάλι τσούζει!!!
 Αλλά κοιτάξτε!!!




















































Εγώ προσωπικά όμως, τον κύριο Horrify Me τον έχω βάλει στην λίστα των πραγμάτων που θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη, μαζί με έναν αυτοακονιζόμενο μπαλντά, τρία γαλλόνια αίμα, και το άμεσο ξεκοκκίνισμα του δανείου μου.
Αν μια σειρά από χώρρωρ πορτραίτα δέν είναι το σχεδόν απόλυτο όνειρο του κάθε Χώρρωρ Φάν, τότε δέν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι!!!


Εδώ δέν μπαίνουν βαθμοί υποτίθεται, αλλά αυτό
είναι η καλύτερη ιδέα που έχω δει εδώ και χρόνια,
οπότε ένα 5 στα 5 το αξίζει σίγουρα.
Και ένα βιντεάκι από την ημέρα της φωτογράφισης
της παλουκωμένης Συλφίδος.
Και άλλο ένα βιντεάκι από την δουλειά του Rick Jones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου